• Сподели на:

Бидете забележани со следната модна комбинација

___

Вештината да ги комбинирате боите на облеката и додатоците на соодветен начин е предуслов да добиете одлична оценка за вашата визија, а со актуелните за оваа пролет црно-бели комбинации – тешко ќе останете незабележани. Така што, ви аплаудираме на изборот, ако одлучите да вклучите слична боја во вашата гардероба.


Оставете коментар

___