• Сподели на:

Бидете елегантни

___

Елегантниот стил што се гради на темелите на класиката е безвременски и без разлика од привремените актуелни тенденции, секогаш постои низ времето и секогаш го добива своето заслужено место, позитивни критики и висок рејтинг и оценка кај стилистите.

Особено е важно за оние од вас кои повеќе не се во пубертет и се во вработен однос, бидејќи ваквиот стил на облекување секогаш ве дефинира како елегантна дама со стил.

 


Оставете коментар

___