• Сподели на:

Бели, црни и сиви пролетни комбинации

___

Бојата беше водечкиот фактор во изминатата пролетно-летна сезона и ќе остане главен импулс во модните трендови и за оваа година. Покрај познатите пастелни тонови комбинирани со бело, крем или златно, ќе биде добро да ги испробате и не толку типичните пролетни бои – комбинацијата на сиво и црно. За таа цел ви подготвивме неколку модерни визии, за кои се надеваме дека ќе ви се допаднат.


Оставете коментар

___