• Сподели на:

5 фустани кои секоја жена треба да ги има на располагање оваа пролет

___

Малиот црн фустан заборавете го неколку месеци – на сцена доаѓаат цветните принтови и лелеави материјали.

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-001.jpg

Секоја жена знае дека одбирањето на пролетен фустан е комплицира процес, па пред да се подновите, проверете дали на располагање ги имате 5-те фустани кои се задолжителни за оваа пролет.

Ако некој недостасува, тргнете во потрага:

1. Краток цветен фустан

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-1.jpg

2. Минималистички фустан на кратки ракави

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-2.jpg

3. Долг бохо фустан

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-3.jpg.

4. Бел фустан

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-4.jpg

5. Фустан со деколте на врзување

5-fustani-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-na-raspolaganje-ovaa-prolet-5.jpg


Оставете коментар

___