• Сподели на:

4 парчиња облека со кои оваа пролет треба да се поднови секоја жена

___

Пролетта е време кога дебелата и топла облека од гардероберот се заменува со полесни парчиња на облека.

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-01.jpg

Токму затоа, ова е вистинско време во вашиот гардеробер да внесете уште 4 модни детали кои ќе бидат хит оваа пролет.

Превртена кожа

Јакни, здолништа и многу други модни детали од превртена кожа оваа пролет ќе бидат полн погодок.

bidete-zabelezani-4-modni-parcinja-koi-kje-go-osvezat-vashiot-garderober-1.jpg

bidete-zabelezani-4-modni-parcinja-koi-kje-go-osvezat-vashiot-garderober-2.jpg

bidete-zabelezani-4-modni-parcinja-koi-kje-go-osvezat-vashiot-garderober-3.jpg

bidete-zabelezani-4-modni-parcinja-koi-kje-go-osvezat-vashiot-garderober-4.jpg

Здолништа со А крој и набори

Како и минатата година, така и оваа пролет не треба да заборавите на парчињата облека инспирирани од шпанската и мексиканската култура кои треба да заземат место во вашиот гардеробер.

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-5.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-7.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-6.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-8.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-9.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-10.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-11.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-12.jpg

Голи раменици

Поголемиот дел од девојките сакаат да го покажат своето деколте, но не треба да заборавите и на рамениците, така со сигурност ќе бидете забележани.

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-13.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-14.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-15.jpg

4-parcinja-obleka-so-koi-ovaa-prolet-treba-da-se-podnovi-sekoja-zena-16.jpg

 


Оставете коментар

___