• Сподели на:

Знаете ли што ги возбудува, а што ги вади од такт мажите?

___

Постои една поприлично догла листа за тоа што мажите не сакаат кај жените. Но, да ја упростиме ќе наведеме само она што е најважно.

Мажите воопшто не се опседнуваат со тоа како сте нашминкана, дали линијата на шминката е правилна, па затоа и не ви даваат комплименти од тој тип. Пробајте да бидете насмеана и ведра, тоа многу повеќе ќе ги возбуди отколку да дојдете на состанокот нашминкана и средена, а при тоа нервозна затоа што сте изгубиле еден час во изведбата на вашата шминка.

Жените се нервираат кога ќе дојде спонтано до секс, а тие не облекле градник и гаќи во иста боја. Верувајте на мажите тоа не им значи. Напротив, тие се многу повозбудени кога спонтано доаѓа до секс.

Ако мислевте дека мажите се возбудуваат само на физички контакт се лажете. Тие се возбудуваат и кога сте сосема опуштени и духовити.

За скромноста и срамежливоста во машкиот свет нема место. Нив не ги возбудуваат жени кои ја истакнуваат својата скромност и се  срамежливи.

Затоа опуштете се гледајте ги право во очи и заведувајте!


Оставете коментар

___