Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____лајфстајл features

За сите жени над триесет! Сега е вистинскиот момент!

Додека сте минувале низ своите дваесетти години, сигурно неколку пати ви се случило да сте убедени дека сте го нашле вистинскиот човек. Дека тоа е тој! А на крајот големо разочарување. Но со преминувањето во нова декада работите се поинакви и потрагата за вистинска љубов добива една сосема нова димензија.

Меѓутоа постојат две основни грешки на љубовен план кои во новата деценија од својот живот никако не би смееле да ги направите.

Нема причина да ги избегнувате постарите мажи!

Во раните триесетти се уште ги паметите згодните и мускулести млади тела на младите момчиња во своите дваесетти години и сега ви е одбивна идејата да почнете да излегувате со не толку згоден маж, кој е во своите триесетии години и бавно навлегува во четириесетите години… но секоја доба носи свои предности, а верувајте дека зрелите мажи воопшто не се за фрлање. Тие имаат богато животно искуство, знаат што сакаат, ситуирани се, имаат самодоверба, стабилност и искуство во кревет.

Триесетите се новите дваесетти

Добро, можеби и не се, но вие сте сеуште доволно млади и способни да постигнете се што сакате. Не е касно за ништо. Затоа престанете да кукате и да се сожалувате ако работите не ви оделе како подмачкани и вашите соништа се уште не се реализирани.

Невозможно е целиот оној младалачки дух и вера во убавите работи да испариле од вас во оној момент кога сте стигнале до магичните триесетти години. Уживајте во животот!

Прочитај

Wall Street

Piaget Altiplano Ultimate го пронајде своето место меѓу светските рекорди, сместувакќи 167 поединечни делови во куќиште длабоко 2 mm без било каков компромис. И...

Fine Living

Во изминатите неколку недели, New York е на насловите во сите вести и весници како град кој е најсилно погоден од корона вирусот… Ситуацијата...

Cotton Club

Долгогодишното лице на брендот Prada, моделот Freja Beha Erichsen, го освои водечкото место во својата нова кампања пред есен 2020…. Фотографирала David Sims, се...

Green Tea

Иноваторите од компанијата Matrix Industries ги слушнаа нашите поплаки и го креираа Juno – уред кој може инстант да ги разлади вашите омилени пијалоци....