• Сподели на:

Teст: Која страна од мозкот ја користите повеќе?

___

Дали сте личност која повеќе ја користи левата или десната страна од мозокот?

Тестирајте се себе си и дознајте дали повеќе ја користите левата или десната страна од мозокот. Овој тест е точен и се однесува на сите. Резултатите верувајте ќе ве изненадат и ќе ви се допаднат.

 

Уживајте!

)

Оставете коментар

___