• Сподели на:

Најпосакувани машки фризури за „таму доле“

___

Безброј пати станува збор за женските интимни фризури, затоа се заинтересиравме за машките. Eве што покажаа истражувањата!

Додека жените имаат цела палета можности за да ги украсат интимните делови, како „vajazzling“ – украсување на вагината со кристали, на мажите не им се нудат многу опции.

Но сепак можат нешто да направат – поразлична интимна фризура!

Не интересираше каква фризура за „таму доле“ сакаат жените и еве што дознавме од 2,505 испитанички:

46 проценти од нив велат дека сакаат кога мажот е уредно потшишан „таму доле“, а 25 проценти сметаат дека бразилската депилација е најдобра! 20 проценти од жените се изјаснија дека сакаат кога се е природно, а само 6 проценти сакаат кога мажите имаат танка линија.

Само 3 проценти преферираат триаголник или некој друг облик кога е во прашање машката интимна фризура.

Како и да е, која фризура ја обожавате вие?


Оставете коментар

___