• Сподели на:

На која возраст жените го достигнуваат врвот на својата убавина?

___

Иако воглавно гледате малди жени кои шетаат по модните писти и постари мажи кои имаат воглавно млади жени крај себе, не можете а да не посакате и вие повторно да бидете млади.

Истражувањата покажале дека жените се најубави на 29 години, односно оние жени кои се во доцните 20-ти.

Колку пати сте слушнале дека сте сега во најубавите години, а вие сте наполниле 31 и веќе сте загриѓени дека сте стари. Не морате повеќе да се грижите бидејќи жените во доцните дваесетти, односно раните триесетти се најубави.

 


Оставете коментар

___