• Сподели на:

Дали знаевте дека: Вагината може да се зголеми 200%! И што уште?

___

Ова се научни факти за вагината. Некои од нив се прилично застрашувачки!

 

1)      Во клиторисот постојат 8.000 нервни завршетоци, пенисот има само 4.000.

 

2)      Во текот на предиграта или пораѓањето вагината може да се зголеми до 200%.

 

3)      Вагината е многу силен човеков орган.

 

4)      Зборот вагина за прв пат е употребен во еден филм на Дизни од 1946 година.

 

За уште факти на оваа тема погледнете го клипот:


Оставете коментар

___