Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____лајфстајл features

14 знаци дека вашата врска е фантастична и има иднина

Можеби не сте спремни да го изговорите судбоносното да, но вашата врска е итекако напредна.

 1. Не ви е непријатно да го испратите до продавница по улошки, ниту па на него му е незгодно да ги купи за вас.
 2. Можете да му кажете дека ве излудува без тоа да се претвори во најлошата кавга, секогаш!
 3. Верувајте му толку за да би можеле да го оставите вашиот љубимец да се грижи за него.
 4. Без никакви проблеми може да се дружи и со вашите пријатели/пријателки, па дури и во ваше отсуство.
 5. НЕ ви е срам да се туширате, депилирате или било што, еден пред друг.
 6. Можете да одите во кино, да гледате секој свој филм,па по тоа да се најдете и да одите на вечера без никој од вас да не најде замерка.
 7. Воопше не обрнувате внимание на тоа кој што плаќа.
 8. Одамна сте престанале да ги броите оргазмите.
 9. Без нинаков срам шетате голи низ дома, во негово присуство.
 10. Нималку не се вознемирувате кога заборавате да ги издепилирате нозете.
 11. Не ги миете забите пред утринскиот секс.
 12. Неговите родители ви звонат на вас кога не можат да го добијат него.
 13. Не ви е срам да спиете со маска за спиење.
 14. Смејте се заедно на неверојатни глупости кои навистина на никој друг не му се ниту малку смешни.

 

Прочитај

Four Seasons

The Muraka, Maldivi Нема ништо подобро да се избега од реалноста, од вистински луксузен подводен стан. Како дел од островот „Conrad Maldives Rangali“, „The...

Fine Living

Ако некогаш сте посакале да живеете во Бел Ер, ние имаме совршена понуда за вас … Со цена од 16,89 милиони долари, вилата за...

Wall Street

Детали покриени со златен лист и рефлективни панели се главните карактеристики на стилот „Арт Деко“ во овој париски ресторан, кој британскиот дизајнер Џон Велан...

Fine Living

На Бел Ер има многу импресивни мега-вили, но само неколкумина имаат архитектонско значење до таква мера како онаа за која денес зборуваме… Позната како...