• Сподели на:

Супер идеи: Работи кои можете да ги направите од вински тапи (фото)

___

Љубителите на виното конечно ќе може да го искористат купот тапи кои со години ги собирале. Останатите пак, имаат мотивација плус зошто да почнат да ги собираат.

Никогаш не би ви текнало дека постојат работи кои можете да ги направите од навидум бескорисните вински тапи, а воедно да изгледаат модерно.

16 идеи кои ќе ве убедат дека винските тапи се најдобриот материјал за „направи сам“ проекти:

 


Оставете коментар

___