• Сподели на:

Направи сам: Сложувалка од стапчиња за сладолед

___

Сложувалките се едни од најдобрите игри кои се препорачуваат за развивање на способностите за перцепција на децата уште од најмала возраст.

 

Секако постојат голем број на игри со сложувалки кои можете да го најдете во продавници и кои ќе бидат одличен начин за забава на децата истовремено учејќи значајни работи.

Но, ако сакате вашето дете да има уникатна сложувалка, погледнете го видеото и фатете се за работа.

 


Оставете коментар

___