• Сподели на:

Се збогатил со помош на меѓуножјето: Со пенис слика портрети

___

„Кога е дигнат тежок е за маневрирање па единствена опција е да чекам да се смири, тогаш сфатив дека тоа ќе биде процес на вежбање“. објавил Том Печ.

 

Тим Печ (64), попознат како Прикасо кој живее и работи во Gold Cost во Квинсленд, Австралија, пред една деценија го открил својот талент – сликање со пенис.

-кога прв пат ми текна на тоа, неможев да дочекам да ја пробам техниката.- изјавил Печ

Печ својата уметничка кариера ја започнал на 16 години, кога го напуштил школото. Со оглед што потекува од најголемиот британски остров Вајт, се запишал на Уметничката академија во Portsmout, Англија.

Во тек на апсолвентските студии не му ја одобриле школарината па бил принуден да зарабтува на друг начин. Почнал со изградба на забавни паркови.

Пред 35 години се преселил во Австралија и работел со грнчарија. После долгиот развод се вратил на уметничките води, испириран од уличен сликар кој сликал со гумена четка и сунѓер и со тоа привлекувал многу внимание.

Тогаш дошол до идеја дека неговиот пенис може да е и негов сликарски алат. Меѓутоа имало и проблеми доколку се јавела ерекција.

Tim-Pec-Prikaso-1-670x651

Денес Печ добива нарачки преку интернет и негов портрет изнесува помеѓу 220 и 730 евра, зависно од големината. Освен сликата купувачите инсистираат и на видео запис, се по желба на купувачот.

Може да биде дискретна снимка, без пенис во кадар а може да биде и во крупен кадар за постарите од 18 години.

 

–          Понекогаш се чувствувам како порно ѕвезда, дека луѓе сакаат да гледаат како работам со пенисот- изјавил Печ.

 


Оставете коментар

___