Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fine Living

Ефикасно уреден мал простор

Овој стан, впрочем, претставува студио апартман. Целокупниот негов простор е отворен и транспарентен, со исклучок на бањата.

Овој простор е фокусиран кон дневната соба, која во текот на ноќта се трансформира и во спална соба, па така е заштедено на просторот, кој навистина во овој случај е повеќе од дефицитарен.

Целокупниот мебел е изведен од неутрални и светли тонови, а истите се надополнети со свежина преку светлосините перници на софата. Подот, кој е изведен од материјал со дрвен фурнир, му дава на овој простор пријатна и природна атмосфера, па така од подот зрачи топлина и удобност.

Интересен детаљ во овој стан е стаклената преграда кај пултот, кој истовремено претставува и трпезарија. Оваа преграда освен што дополнително го преградува дневниот простор од кујната, му дава на овој простор и младешки изглед со тоа што е интересно обработена.

Прочитај

Four Seasons

The Muraka, Maldivi Нема ништо подобро да се избега од реалноста, од вистински луксузен подводен стан. Како дел од островот „Conrad Maldives Rangali“, „The...

Fine Living

Ако некогаш сте посакале да живеете во Бел Ер, ние имаме совршена понуда за вас … Со цена од 16,89 милиони долари, вилата за...

Wall Street

Детали покриени со златен лист и рефлективни панели се главните карактеристики на стилот „Арт Деко“ во овој париски ресторан, кој британскиот дизајнер Џон Велан...

Fine Living

На Бел Ер има многу импресивни мега-вили, но само неколкумина имаат архитектонско значење до таква мера како онаа за која денес зборуваме… Позната како...