Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fine Living

13 стари предмети од кои можете да направите полици

Полиците се задолжителен декоративен и практичен елемент во секој дом. Најчесто ги бираме во склад со боите и стилот на останатиот мебел, но понекогаш вреди да отстапите од шаблонот.

Затоа следен пат кога ќе ви недостасува простор каде ќе ги изложите омилените книги, свежи цвеќиња или стаклени сувенири, не трчајте во салоните за мебел.

Искористете некој „направи сам“ проект и дајте им нова, корисна намена на старите предмети во домот.

1. Полици од кутии за обувки

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-01.jpg

2. Полици од трупци дрво

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-02.jpg

3. Полици од гајби закачени на ѕид

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-03.jpg

4. Полици од скии

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-04.jpg

5. Висечки полици од стари колани

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-05.jpg

6. Полици од превртени фиоки

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-06.jpg

7. Полици од стари дрвени ролетни

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-07.jpg

8. Полици од тапани

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-08.jpg

9. Полици – детски лулашки

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-09.jpg

10. Винтиџ полици од куфери

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-10.jpg

11. Полица од старо столче

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-11.jpg

12. Полица од стари гуми

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-12.jpg

13. Полица од книги

13-stari-predmeti-od-koi-mozete-da-napravite-polici-13.jpg

 

Прочитај

Uncategorized

2 октомври е најголемиот државен празник на Република Гвинеја. На овој ден, Гвинеја ја прославува независноста од Франција. 2018 е важна година, бидејќи токму...

Совети за Секс и Врска

Ја љубам мојата сопруга и не се срамам да го покажам тоа. Ја сакам наутро, кога е без грам шминка, сонлива и со коса која...

Лице

Сите знаеме дека маскарата не би требало да ја користиме подолго од 6 месеци, колку и да е во добра состојба, а пудрата не...

Совети за Фитнес

Младата студентка Алис Лајвинг пред само година дена се одлучила да живее здраво и со таа одлука се трансформирала во фитнес кралица. Алис имала...