Пандемијата ги зближи: Деми Мур и Брус Вилис објавија заеднички фотографии!

Иако речиси 13 години не се заедно, тиа се пример како партнерите треба да се однесуваат по разводот. Со години работат на градење на добри односи и велат дека денес се најдобри пријатели. Сепак, објавувајќи ги овие фотографии, тие натераа многумина да мислат дека повторно се појавиле искри во нивниот …