Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Декорација на “винтиџ”свадбени автомобили

“Винтиџ” автомобилите додаваат посебен ефект на вашите фотографии и и остава впечаток кај гостите. Доколку немате таков автомобил, секогаш постои можност да изнајмите. Со неколку креативни карактеристики, вашиот “винтиџ” автомобил може да биде превозно средство, но истовремено и најдобар фото реквизит кој ќе ги импресионира вашите гости. Погледнете ги нашите предлози!

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Advertisement