Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

1976 Chevrolet Corvette Concept

Бил Мичел бил силен верник во остварување на “сон” или “концептуален автомобил”. Тој го основал дизајнерскиот центар на GM и им дал на своите дизајнери голема слобода во нивната креативност. Оваа Corvette од 1976 година, исто така позната како “The Great White” е уникатен вид со високи перформанси и стил изградена специјално за Мичел. Ова високо прилагодено возило се карактеризира со целосен алуминиумски 454 Z-1 блок и модифицирано L-88 подвозје. Автомобилот му бил продаден од страна на GM кон Мичел по неговото пензионирање.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...