Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

10 Неверојатни Автомобили Кои Не Видоа Бел Ден

Не, ова не се само компјутерски генерирани нацрти на автомобили, кои постоеле само во мозокот на некој тип со богата фантазија. Фотографиите кои ќе ги видите се тотално реални и покажуваат коли кои биле создадени, но не виделе бел ден надвор од концептуалниот приказ. Ќе видите дека некои од нив се навистина доста впечатливи.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...