Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Расветла за секаков амбиент

Во соработка со дизјнерот Џастин Чампагном, брендот Landscape Forms је претстави единствената и иновативна колекција на расвета – Motiv…

Ова серија навистина ги поместува границите помеѓу надворешните и внатрешните расветла, проширувајќи ги нејзините можности за користење на различни украсни поставки, како што се влезни ходници и шеталишта. ЛЕД светлата се користат во напредната технологија, нагласувајќи ја работата на осветлувањето на околината.

Колекцијата исто така обележа неколку пионерски зафати. Содржи прв преносно надворешна светилка со нивниот потпис , заедно со прв преносен внатрешен рефлектор. Околните делови користат сенки и содржат целосно скриен извор на светлина.

Семејните мотиви вклучуваат амбиентални расветла, подни светилки, лустери и ѕидни светилки, а се повеќе можат да се користат и за внатрешноста и надворешноста.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...