Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Оваа фотографија ќе Ви открие која особина најмногу ве привлекува кај партнерот

Погледнете ја илустрацијата и првото нешто што ќе видите ќе ја открие вистината за вас.

Тешко е да се опишат специфичните особини и карактеристики што ни се најатрактивни кога станува збор за дружење, за заљубување и врски. Едноставно е така, исто како што не можеме да контролираме што гледаме кога ги набљудуваме оптичките илузии или резултатите што ги добиваме при тестирање на личноста. Кога откриваме повеќе за тоа кои необични карактеристики мистериозно го привлекуваат нашето внимание, станува полесно за нас да го најдеме вистинскиот партнер. Погледнете ја следната илустрација и првото нешто што ќе го видите ќе го откриете токму тоа, пренесува Танго.

Ако за прв пат забележите жена на карпа, особина што ја сметате за привлечна е себичноста. Вие не можете да си помогнете. Ве привлекуваат луѓе кои се на прво место, ѝ се во центарот на вниманието. Вие сте привлечени кон нешто што варира како паун. Запомнете дека самодовербата е различна од себичноста. Добро е да верувате во себе и да се сакате себеси, но мора да направите простор и за другите луѓе во вашето срце.

Ако сте виделе едриличар за прв пат, одлика што ја сметате за привлечна е бунтовноста. Им завидувате на луѓето кои бараат авантура и кои немаат проблем да ги остават своите одговорности и обврски и да се преселат во ново искуство. Нивната смелост е дефинитивно привлечна, но ако тие сакаат да го остават тоа зад себе, тоа може да значи и вие.

Ако за прв пат сте виделе лице на човекот, особина што ја сметате за привлечна е емоционалната дистанца. Длабоко сте емотивни и искажувате чувства е важно за вас, но сакате партнерот да биде различен, некој кој е рок цврст и ги крие своите чувства. Само затоа што тие се силни не значи дека треба да ги исклучат или да ги потиснат чувствата. Може да најдете силен партнер кој исто така е емотивен.

Ако за прв пат сте виделе чамци во далечина, особината што ја сметате за привлечна е огнениот темперамент. Ве привлекуваат луѓе кои дозволија да се разбудат чувствата, и добри и лоши. Сите сме лути од време на време. Ако се справиме со гневот на вистински начин, тоа е сосема здраво и нормално.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Cotton Club

Модната недела во Њујорк заврши (со презентација на колекцијата на Том Форд) и беше многу поразлична од сите претходни. Пандемијата на Ковид-19 принудуваше промени...

Fool Moon

Владеењето на Вага, односно влегувањето на Сонцето во знакот на Вага, ќе започне на 22 септември, кога започнува есента. Пред нас има многу предизвикувачки...

Cotton Club

Бели кошули, панталони и вечерни фустани – соодветна облека за чудни времиња. Во време на неизвесност, сакате едноставност и јасност повеќе од сè. Ралф...

Fine Living

Знаевме дека мајчиното млеко е најдобриот избор за храна за бебиња, но моделот Џоди Тарнер-Смит во интервју за Вог откри уште една од неговите...