Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Fendi Casa – Колекција на Мебел

Fendi Casa нуди современ, модерен и класичен мебел за целата куќа …

Fendi Casa е дел од популарната марка Fendi, а се занимава со дизајнирање и производство на мебел за домаќинства. Колекциите на мебел Fendi вклучуваат иновација и традиција, знаење и истражувања … Колекциите се вешто поделени во различни линии и перспективи и се карактеризираат со беспрекорен дизајн кој е во целосна хармонија со клучната филозофија на марката.

Колекцијата се состои од фотелји, софи, лежалки, конзоли, кревети, маси, всушност со сите елементи од секојдневниот живот кои сепотребн, а се обликувани во уникатен Fendi стил. Необичните завршни детали, а притоа внимателно одбрани ја потврдуваат автентичната вредност на производите на Fendi. Широк спектар на ламби и лустери изработени од најквалитетно Murani стакло и други скапоцени материјали, исто така се дел од уникатен Fendi стил.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...