Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fine Living

Со едноставност до совршена кујна по ваш вкус

Без разлика дали е голема или мала, тајната на секоја квалитетна кујна е во неговата функционалност и оптимизација на просторот…

Ако го уредувате вашиот простор, додатоци, алати и прибор на вистински начин, ќе можете да се движите низ уреден и рационален простор, каде што сè што ви треба е на вашите прсти. ARAN Cucine, компанија која прави кујни за вообичаени кујни, во своите ракави крие неколку решенија на оваа тема, со бројни опции за прилагодување кои ви овозможуваат да го искористите максимумот од секој сантиметар од вашиот простор и да го направите лесно достапен. Во нивните кујни, секоја ставка го наоѓа своето место, без создавање хаос.

На пример, делителите на вселената во фиоките се многу потребни за да се организираат прибор за прибор за јадење и подготовка, или, во случај на поголеми партиции, да се редат садови, тави и други прибор. Лавици за зачини, мали кутии каде што можете да чувате сè што сакате, се исто така дел од оваа приказна, заедно со модуларни врати со корпи, партиции и други детали.

Колоните и аголните основи, опремени со ротирачки модуларни полици, овозможуваат многу лесно користење на целата длабочина на кабинетот: со едноставен гест можете да задржите сè при рака. Ѕидните системи што можете да ги вклучите во вашата кујна, Магнетолаб, се создадени како магнетна плоча на која можете да поставите куки, полици или држачи, додека задното осветлување што доаѓа со него ќе ви овозможи подобра прегледност и пријатен амбиент. Дополнителен wallиден елемент е алуминиумската рамка Дама, модуларен систем кој може да биде опремен со полици и куки, за да се направи простор за намирници, додатоци или многу други мали предмети.

И за крај, но не и најмалку важно, партиции за подни мијалници скоро секогаш се користат за да се „скрие“ отпадот и да се чуваат некои средства за чистење. Во овој случај, ARAN Cucine нуди отпадоци за вадење достапни во различни големини, кои се погодни за одвоено собирање отпад и опремени со филтер за мирис и полици од алуминиум, совршени за чување сунѓери и детергенти.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Advertisement