Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Rare & Fine коктел од 10.000 долари

Доколку уживањето во пијалоци креирани од премиум луксузни пијалоци звучи како ваша визија за добра забава, ве советуваме да го посетите San Manuel Casino во Калифорнија, кој скоро го претстави својот нов простор за игрите– High Limit Tables i High Limit Slots, со азијски инспириран ресторан, Hong Bao Kitchen…

Покрај новите простори, казиното го претстави и уникатниот пијалок со цена од 10.000 долари, кој моментално е во нашиот центар на внимание. Доколку сакате да го пробате, ќе морате да го посетите делот за играње, High Limit и да нарачате  Rare & Fine коктел, кој не е ни налик било што друго кое претходно сте го пробале. Настанал како дело на нивните миксолози, овој коктел ги содржи најретките и најскапи американски виски– A. H. Hirsch шеснаесет години старо виски дестилирано во 1974.godine, како и 1996 Chateau Lafite-Rothschild Boreaux, со шот од ултра реткиот Hardy коњак.

Уникатниот Rare & Fine коктел е сервиран во Lalique кристална чаша, заедно со коктел чепкалка која е направена од 14-каратно злато и доаѓа украсен со светлуцав дијамант. По уживањето во овој пијалок можете да ги задржите чашата и чепкалката како сувенир и спомен. Што велите?

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Cotton Club

„Уметноста да се живее дома со стил“ – Мари Граци Чиури! Минуваме низ време кога престојувањето дома е моментално неприкосновено правило. Затоа, потребата за...

Fool Moon

Што не спречува да правиме промени Една од најголемите пречки за промена на навика, нов систем, цел или долгорочен проект … е тоа што...

Fool Moon

Иако славните личности и стабилните, долгорочните врски и бракови обично не одат рака под рака, долгите и среќни бракови исто така постојат и на...

Fool Moon

Романот „Мајсторот и Маргарита“ од Михаил Булгаков, кој по професија беше доктор, е дефинитивно дело кое никогаш никого не остава рамнодушен. За тоа сведочи...

Advertisement