Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Green Tea

Juno-совршен инстант ладилник за вашите омилени пијалоци

Иноваторите од компанијата Matrix Industries ги слушнаа нашите поплаки и го креираа Juno – уред кој може инстант да ги разлади вашите омилени пијалоци. Овој уред е претставен во текот на настанот CES 2020. Уредот се состои од високи и широки комори за пијалоци, во кои можете да ставите цело шише вино, како и перфорирани разладувачки единици сместени на задната страна. Корисниците треба само да го отворат поклопецот на уредот, да го спуштат својот пијалок и да ги притиснат тастерите со кои се подесува интервалот на ладење.

Уредот доаѓа со едноставен вертикален LED светлосен индикатор, кој ќе ве извести кога вашиот пијалок ќе ја достигне оптималната температура. Кога пијалокот ѓе биде спремен LED светлото ќе ја промени својата боја од црвена во сина, додека пак трите тастери под неа ви овозможуваат опција за лесно подесување за совршено разладено црвено или бело вино, со опција за прилагодување по вашиот вкус.

Juno со својата термоелектрична технологија за ладење може да го олади секој пијалок. Оваа технологија функционира така што разладувачкиот џеб се полни со супер-ладна вода преку која топлината на пијалоците се пренесува понатаму. Уредот може брзински да олади шише вино, поточно за само три минути, додека пак шише пиво за една минута.

За сега немаме податоци за достапноста на овој иновативен производ, но секако се надеваме дека за брзо ќе биде пуштен во продажба.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...