Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Што ќе се случи ако продолжите да возите автомобил со крената рачна (видео)

Ширењето и демократијата на Интернет ги охрабруваат многумина да се вклучат во разни лудории што ги снимаат и потоа да ги прикачуваат на YouTube и други слични платформи.

Кога станува збор за автомобилите, само имагинацијата и расположивите ресурси се ограничувачки фактори во ваквите експерименти.

Додека некои сакаа да знаат што се случува ако менувачот се сврти со голема брзина, други, на пример, сакаа да проверат дали „дупките од ударот“ можат да го активираат воздушното перниче во автомобилот.

Ако некогаш сте заборавиле да ја ставите рачната сопирачка пред поаѓање, тогаш многу добро знаете како изгледа. Но, што би се случило ако продолжите да возите со крената рака, да речеме, за следните 10 км?

Одговорот на ова прашање екипата еднаш го побара од веќе познатиот канал Гараж 54, а резултатот од нивниот тест можете да го видите на видеото:

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Fool Moon

Древните индиски мудреци „риши“ биле вистински научници за нивното време. Иако ги немаа на располагање техничките достигнувања со кои науката денес открива фантастични работи...

Cotton Club

Силната и многу заводлива боја на црвено вино е создадена за есенска шминка, а тоа ќе доминира на лицето, па затоа ќе биде доволно...

Fine Living

Тоа е време од годината кога нашите домови се повеќе се исполнуваат со топли, сочни и рафинирани ароми на миризливи свеќи. Мирисите се многу...

Fool Moon

Разводот сам по себе е многу тежок и стресен. Кога сè уште имате многу пари, разводот може финансиски да ја „повреди“ едната страна, додека...