Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

ни Ламбо не mу е рамен: Фантастичното чешко „Порше за сиромашни“ покажа мускули на патеката Нирбургринг

Оние кои се малку постари, веројатно се сеќаваат дека некогаш Шкода го понуди и своето „Порше“ – спортско купе со монтиран заден мотор, со ознака 110R.

Тие времиња од „среќните 70-ти“ се далеку зад нас, „Железни завеси“ поминаа одамна, но затоа сè уште има вистински љубители на овој бренд и неговите легендарни модели, кои денес се навистина егзотични на патиштата.

Еден од нив е Еиди, кој ја трансформираше својата Škoda 110R во вистинска „фурија на тркала“. Илјадници работни часови беа потрошени за негово уредување и подобрување, и приближно иста сума на евра.

А, дека ова уникатно „Порше за сиромашните“ е многу управувано, наместо да стои во гаража, потврдува и ова видео.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Fine Living

Час и половина чиста аудио-визуелна среќа за фантастична идеја што ни докажува дека не е сè толку скапано во овој развој на човештвото што...

Fine Living

Кога конечно ќе се соочиме со фактот дека потоплиот дел од годината дојде и помина, конечно можеме да се свртиме кон сите убавини на...

Cotton Club

Пернил Тејсбаек, е ултимативна scandi it – девојка, открива за Net-a-Porter кои модни правила не смееме да ги кршиме по секоја цена. Посебна летна...

Fool Moon

Малиот принц е ремек-дело на литературата за деца, но секој што го зеде овој краток роман на Антоан де Сент-Егзипери повторно во своите раце...