Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Јасни сигнали од Универзумот: 5 знаци дека вашиот ангел чувар е тука и ве предупредува на голема опасност!

Дали некогаш сте имале чувство дека некој ве гледа, иако знаете дека никој не е во близина? Колку пати ви се случило да најдете одговор или знак што нè води да ја решиме ситуацијата, дури и без да можеме да објасниме како се случило тоа.

Некои луѓе се убедени дека постои поголема моќ, некој што нè штити и нè предупредува на некои лоши настани што се пред нас. Еве 5 јасни знаци дека некој ви дава сигнали од другата страна на реалноста:

1. Соништата се скоро реални и оставаат силен впечаток врз вас

Универзумот честопати ни испраќа пораки преку соништа. Ако во вашиот живот се појавуваат големи промени, знакот може да го добиете преку сон. Ова не значи дека секој сон содржи таква порака. Оние кои оставаат силен впечаток по будењето и кои изгледаат скоро целосно реалистични, на нив, обрнете внимание.

Анализирајте ги овие соништа добро, бидејќи тие можат да ви помогнат да ја решите ситуацијата или да спречите лош настан.

2. Сетилата ви се изострени

Реалниот свет го чувствувате преку сетилата за мирис, допир, вкус, вид и слух. Кога Универзумот сака да ви испрати порака како 6 сетило, се изоструваат и интуицијата се засилува. Ќе имате необјасниво чувство дали треба или не треба да направите нешто. Во такви ситуации, секогаш слушајте го вашиот внатрешен глас.

Телепатијата или желбата, која доаѓа одвнатре, ве тера да направите нешто, интуитивно – наречете го како што сакате, но секогаш кога ќе побарате помош, оваа сила ќе ви даде правец во форма на знаци. Вие само следете го.

3. Техниката почнува да работи лошо, доцните од необјасниви причини

Дали ви се случило да се подготвувате да ја напуштите куќата, сè убаво испланиравте, но како да некој го поместил часовникот, а вие сепак доцните на закажаниот состанок. Дали ви се случило автомобилот да не сака да започне иако сè е во ред со него, или автобусот бега „пред вашиот нос“? Ова се јасни сигнали дека Универзумот ве штити од нешто и не ве пушта во тој момент за да избегнете несреќа или да запознаете личност.

4. Чувствувате треска

Тие велат дека кога ќе кажеме нешто што одговара на реалноста, дури и ако тоа е многу застрашувачка претпоставка, сигурно ќе се тресеме или ќе го почувствуваме студениот ветер. Ова е јасен знак на Универзумот дека доаѓа нешто лошо.

5. Знаците се јасно означени

Дали некогаш сте размислувале за нешто, и случајно сте добиле одговор во форма на песна од радио или фраза напишана на автомобил или автобус? и тоа може да биде знак на Универзумот.

Обрнете внимание на вашите чувства, слушајте го светот околу вас, бидете отворени за интеракција и пораките ќе стигнат до вас многу полесно.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Green Tea

За да подготвите лажна карамела, користете меки урми и тахини, или паста од мелен семе од сусам. Иако рецептот е многу едноставен, треба да...

Fine Living

Секој од нас може да посака прекрасен и совршен одмор од соништата, во рамките на волшебните и бајковити Алпи, задолжени за создавање идеална позадина...

Route 66

Rimac Automobili на својата Фејсбук страница објави дека наскоро ќе започне сериското производство на нов електричен хиперавтомобил – моделот C_Two. Предсериската фазата започна со...

Fool Moon

Има само 22 години и за неколку минути го освои целиот свет. Инаугурацијата на Џо Бајден, како 46-ти претседател на САД, останува свежа тема....

Advertisement