Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Проверете во кое време дојдовте на планетата и што тоа кажува за вас, Без сомнение, часот на раѓање ја одредува судбината!

Подобро ќе разбереме некои од нашите постапки, ставови и расположенија ако ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.

Не е сеедно ако сте родени наутро, попладне или доцна во ноќта … Некои од нашите постапки, ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме ако ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.

Како што секој ден од месецот има своја нумеричка вибрација, така и секој час од денот има одредена астролошка фреквенција, што во голема мера влијае на осцилациите на нашиот биоенергетски импулс. Секој час има своја астролошка вредност, а денот е поделен на шест временски единици од по 4 часа и секој од нив ја диктира биоенергијата на една личност и ги открива карактерните црти на една личност во зависност од времето на раѓање.

Од полноќ до 4 часот наутро
Луѓето родени од полноќ до четири наутро се украсени со сонувачки дух, голема имагинација и чувствителност. Понекогаш имаат проблеми со кои се соочуваат реалноста и им се верни на своите идеали, кои не ги менуваат од детството. Тие често се двоумат помеѓу своите цели, што ги прави немирни. Тие сакаат да го пренесуваат знаењето и искуството на другите.

Од 4 до 8 часот наутро
Луѓето родени помеѓу четири и осум часот наутро се упорни во сè што прават. Тие се практикувачи во реалниот живот и тешко е да ги изненадите – како да се подготвени однапред за сите тешкотии во животот. Имаат голема желба да го постигнат она за што сонуваат другите и вложуваат многу труд во тоа. Обично се многу интелигентни, но тоа не им носи голема материјална корист.

Од 8 часот наутро до пладне

Луѓето родени помеѓу осум наутро и напладне ги радуваат сите околу нив со своето присуство. Тие се амбициозни и имаат големи шанси да успеат во бизнисот, а во приватниот живот се оптимисти и духовни. Тие сакаат да филозофираат за суштината на животот и меѓучовечките односи, а поседуваат и бројни уметнички таленти.

Од пладне до 16 часот.
Ведар дух, природна љубопитност и многу енергија најдобро ги опишуваат родените помеѓу пладне и 16 часот. Тие се создадени за да бидат наставници, математичари и одлични говорници. Во меѓучовечките односи, тие се склони кон конфликти, но за нив, животот без повремена драма би бил досаден и едноставен.

Од 16 до 20 часот
Луѓето родени помеѓу 16 и 20 часот се украсени со немирен дух кој постојано ги води во нови предизвици и непознати ситуации. Тие се социјални бунтовници, а нивната енергија е вистински подарок. Сепак, последицата може да биде склоност кон вознемиреност и нервоза. Иако делуваат избрзано, скоро секогаш имаат план, затоа нема потреба да се грижат за нивната иднина.

Од 20 часот до полноќ
Луѓето родени помеѓу 20 часот и полноќ се природни лидери, а нивниот доминантен дух брзо освојува. Полни сè со самодоверба и тешко е да се разнишаат, а најмногу страдаат ако другите им го повредат егото. Тие се специфични по тоа што треба да поминат одредено време во текот на денот сами, со цел да соберат мисли и да соберат енергија за да се дружат со другите.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Cotton Club

Убави вести пристигнуваат од модната куќа Louis Vuitton! Познатиот парфемер Jacques Cavallie ни подарува нов парфем Louis Vuitton Étoile Filante кој треба да се...

Fine Living

Антони Гауди е познат по својот уникатен стил, како архитект што ја направил Барселона да изгледа поразлично од другите европски градови. Сега сите љубители...

Green Tea

Идеални за романтична вечера… Повеќето од нас навистина уживаат во храната. И, обожаваат нови вкусни рецепти. Овој пат, ви донесовме едноставен рецепт за кинески...

Fool Moon

За жал, сите знаеме дека лошите луѓе, со злобна душа, постојат и овие се знаци дека имаат душа црна како ноќта… Луѓето со злобна...

Advertisement