Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Најсреќните луѓе според нумеролозите

Луѓето кои ги имаат овие 3 броја во датумот на раѓање се придружени со посебна среќа и приврзаност!

Во унумерологијата, секој број има посебно значење, но се издвојуваат главните броеви, кои, според толкувањето, носат најмоќна енергија, интуитивна сила и се симбол на добра среќа.

Ова се броеви 11, 22 и 33! Ако имате некои од главните броеви во датумот на раѓање или ако се појават две единици, двојки или тројки во датумот на раѓање, имате посебна заштита од Универзумот според толкувањето на нумерологијата.

Откријте што симболизираат броевите 11, 22 и 33 во датумот на раѓање:

Лица што го поседуваат бројот 11

Имаат силно претчувство и духовна свест. Тие се чувствителни, нивната интуиција е изострена и имаат развиено емпатија и природна интелигенција. Бројот 11 е симбол на голема моќ – ментален и физички. Носители на овој број најчесто се стари души кои со мудрост се борат против предизвиците. Нивните најголеми доблести се почитта, емпатијата, разбирањето на проблемите и успешното решавање, стабилноста, чувството за успех и можноста да се создадат квалитетни врски.

Лица што го поседуваат број 22

Стекнатите знаења лесно ги применуваат во пракса, па затоа се работи за претежно многу успешни и почитувани луѓе. Тие имаат силна самодоверба, природна интелигенција и лидерски способности. Одлични визионери и креатори на сјајни идеи. Во љубовта, тие се посветуваат целосно – посветени се, искрени и знаат како да ги решат конфликтите.

Лица што го поседуваат бројот 33

Претставува голем број на совршена рамнотежа и се одржува од исклучително храбри и амбициозни луѓе. За нив нема нерешливи пречки и секогаш кога има шанса за нов успех. Понекогаш тие можат да изгледаат ладни, но тие се всушност екстремно емотивни луѓе кои ќе внесат креативност, радост и ентузијазам во вашиот живот. Во љубовта со лицето што го поседува бројот 33, се воспоставува почит и целосна хармонија.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Cotton Club

Топ моделот Александра Агостон е заштитно лице на кампањата на брендот Викторија Бекам за сезоната есен/зима 2021 година. Колекцијата, инспирирана од денешните потреби, снимена...

Fine Living

Наместо непотребно горење на дрва, што денес е вообичаена практика поради хиперпродукција и при која се ослободуваат штетни емисии на јаглерод диоксид во атмосферата,...

Four Seasons

Јужнокинескиот карст на почетокот звучи како евтина роба од Ebay, но не мора да биде. Во овој случај, зборуваме за нешто толку вредно и...

Fool Moon

Карл Лагерфелд, великанот на светската модна сцена, беше еден од најголемите таленти на 20 век и во исто време колекционер со ненаситна жед кога...

Advertisement