Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Законот на бројот 3: Само вака ќе привлечете позитивна енергија и ќе истерате сѐ лошо од вашиот живот!

Законот на бројот 3 се заснова на афирмација и едноставна заповед: „Сè што правите ќе ви се врати тродупло“.

Универзумот сака да постигнете сè што сакате во животот и да вратите сè трипати, но само ако ги следите овие 3 чекори и живеете според тие правила, објаснува Ана Алварез, жена која својот живот го посветила на проучување на феноменот на универзумот и вселенската моќ што ја има над нашите животи.

Дури и Никола Тесла веруваше во моќта на ова прашање. „Ако сакате да ги откриете тајните на универзумот, размислете во однос на енергијата, фреквенцијата и вибрациите.“ – Никола Тесла.

Луѓето кои живеат во согласност со законите на Универзумот, имаат поголема самодоверба, подобро одразуваат на реалноста и лесно постигнуваат лични амбиции.

Сè што мислиме, правиме и чувствуваме е исполнето со одреден енергетски полнеж и е дефинирано со знак плус или минус. Она што ќе го испратиме до Универзумот, ќе ни се врати, но секогаш во поголем обем. Сите наши потези создаваат одредена енергија што ја испраќаме и зависи од тоа какви работи ќе ни се случат во животот.

Според законот за вибрации, секоја честичка во универзумот е во постојано движење и постојано носи енергија. Покрај тоа, сè има своја специфична фреквенција на енергија. Честичките со висока енергија се природно прилагодени на другите високоенергетски честички, а истото важи и за оние со мала енергија.

Затоа, ако сите ваши постапки, мисли и чувства се исполнети со љубов и хармонија, сето ова ќе ви се врати тројно. Истото важи и кога станува збор за негативни мисли, па затоа изберете мудро што сакате да оживеете.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Green Tea

Нашата кожа е составена од повеќе од 50 проценти керамид (церамид), затоа не треба да изненадува што оваа состојка игра витална улога во одредувањето...

Green Tea

Дали е паметно да се елиминира шеќерот целосно од вашата исхрана? Ограничувањето на слатките воопшто не е од корист, и може да биде опасно...

Cotton Club

Синоќешните награди „Златен глобус“ и покрај комбинираниот.н. „phygital“ формат нè враќаше во оние безгрижни времиња кога по доделувањето на наградите би сурфале по Интернет...

Fool Moon

Изненадување нè очекува на 18 март: филмот „Justice League“, чиј автор е Зaк Снајдер, ќе биде објавен на HBO Max. Пред премиерата, беа објавени...

Advertisement