Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

новости и трендови

Заводливи трепки со помош на фен 

Баталете го она гротескно помагало за виткање трепки! За заводливи трепки ви се потребни само фен за коса и добра маскара!

Се што треба да направите е пред шминкање да го вклучите фенот, јачината на воздухот да го ставите на највисок, а топлината на најнизок или на среден степен. Ставете го првио0т слој на маскара и усмерете го фенот на трепките од долу, за да почнат да се виткаат под дејство на топлината и воздушното струење. Повторете ја постапката со вториот слој маскара.

Дури кога ќе завршите со едното око, применете го овој трик и на другото. На крајот, доколку имате, притиснете го синото копче на фенот за активација на ладен воздух, затоа што така ќе ги фиксирате трепките.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...