• Сподели на:

Впечатлив стан со одлични идеи како да оставите личен печат врз просторот

___

Скандинавскиот стил е она кое доминира во овој стан. Благодарение на него, внатрешноста изгледа светла, просторна и функционална.

Vpecatliv-stan-so-odlicni-idei-kako-da-ostavite-licen-pecat-vrz-prostorot-01.jpg

Типично за стилот, главна боја е белата, но со помош на извонредни решенија на дизајнерите, целиот простор станува динамичен, шарен и ексцентричен.

Друг многу важен елемент кога сакате да постигнете уникатност и посебност е осветлувањето. Осветлувањето нуди огромен број на можности кога е во прашање нагласувањето на просторот и елементите.

Она што овој стан го прави сосема поразличен од сите други е начинот на кој е постигната совршена симбиоза меѓу смирените бели тонови на ѕидовите и подот и силните нијанси на декоративните елементи.

Погледнете ги фотките и можеби ќе добиете идеја дека веќе е време за реновирање на домот…


Оставете коментар

___