• Сподели на:

Спална соба од соништата

___

Просторијата во која спиете е вашето засолниште, бегство од секојдневниот стрес, зона за  релаксација.

За да се чувствувате поудобно во вашата спална соба , таа треба да се уреди на начин на кој што кај вас ќе буди само позитивни вибрации. Ова најдобро се постигнува ако се направи добра синергија на бои и дизајн на мебел. Се разбира, ако сакате целосен мир, експертите советуваат исфрлање на ТВ приемници, мобилни телефони и уреди кои зрачат надвор од спалната соба.

Ние сме убедени дека откако ќе погледне некои од нашите предлози, ќе добиете многу идеи, како спалната соба да ја направите вашиот омилен дел за релаксација.

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

 

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

Spavaće sobe o kojima sanjate

 


Оставете коментар

___