• Сподели на:

Разубавете го домот: Направете фонтана од глинени саксии

___

Фонтаните се секогаш интересен детаљ кој може значително да придонесе за атмосферата вашиот дом.

Жуборењето на водата има смирувачко дејство врз мозокот, па ваквите фонтани се одличен украс кој не само што ќе го разубави просторот туку исто така и ќе ви помогне да се релаксирате и да го одморите мозокот после секојдневните обврски.

Потребни ви се неколку саксии со различна големина, еден поголем сад за основа и секако пумпа за вода и алат за правење дупки.

На крајот украсете ја со камчиња, растенија или дополнителна саксија и уживајте.


Оставете коментар

___