• Сподели на:

Норвешка земја од бајките

___

Норвешка е  земја со неверојатна бајковита архитектура.

Почнувајќи од црквите изградени во средновековниот период па сè до традиционалните дрвени куќи од 19 век, овие фотографии се само дел од вистината дека Норвешка наликува на земја од бајките.

Погледнете за што станува збор:

 


Оставете коментар

___