• Сподели на:

Генијални идеи за чување на играчките и сликовниците во детските соби (фото)

___

Сите родители со деца го имаат истиот проблем: премногу играчки, премалку простор.

Ако на ова ја додадете облеката и обувките тогаш веќе имате голем проблем.

Со помош на овие лесни трикови ќе научите како да ги подредите работите во детската соба, а истовремено да добиете на простор.


Оставете коментар

___