• Сподели на:

25 катчиња за читање каде би сакале да сте во моментов со добра книга и кафе

___

Иако некои луѓе тврдат дека можат да читаат секогаш и секаде, сите знаеме дека добрата книга е уште посочна кога сте скриени од остатокот од светот.

На ќебе во парк, на мека фотелја со поглед, на удобно перниче покрај прозор…

Следнава колекција од 25 катчиња за читање ќе ви создаде силна желба да се изолирате од светот и да си најдете некоја книга по ваш вкус, додека отпивате кафе или чај голтка по голтка.


Оставете коментар

___