• Сподели на:

20 идеи како од обичната ограда во дворот да направите ремек-дело

___

На оградата мал број на луѓе гледаат како на нешто кое заслужува внимание или декорирање, но со малку енергија и напор, дури и од оградата во домот можете да направите мало уметничко дело.

20-idei-kako-od-obicnata-ograda-vo-dvorot-da-napravite-remek-delo-01.jpg

Ако немате идеја, а сакате дури и оградата во дворот да ја декорирате, можете да се послужите со неколку едноставни идеи.

Можете да цртате на неа, можете да закачите интересни саксии, да закачите шарени светилки…

Постојат многу идеи кои можете да ги спроведете во дело.

Инспирирајте се:


Оставете коментар

___