• Сподели на:

15 причини зошто старите фиоки никогаш не се фрлаат

___

Правилото вели дека доколку сакате да го освежите вашиот дом, а располагате со ограничен буџет, никогаш не го фрлате стариот мебел.

15-pricini-zosto-starite-fioki-nikogas-ne-se-frlaat-001.jpg

Овие идеи се одличен доказ за тоа како можете да ги реупотребите старите изветвени фиоки, и да ги трансформирате во полици, простор за складирање книги, масичка за кафе, па дури и да си направите уникатно столче за одмор.

Сè што ви е потребно е малку шмиргла, боја и вешти раце.

Погледнете ги овие креативни идеи и којзнае – можеби во вашата стара фиока се крие нова саксија за омиленото цвеќе или пак подвижни мини ормани на тркалца за вашите марами или накит.


Оставете коментар

___