• Сподели на:

12 мали трикови за сите кои секогаш губат нешто низ домот

___

Дали и вие сте една од оние личности која постојано не може да си ги најде клучевите или слушалките низ дома, едноставно бидејќи заборава каде ги оставила?

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-001.jpg

Ако се препознавте во претходниве зборови не грижете се, тоа е проблем со кој се соочуваат огромен број луѓе и не се должи толку на слабата меморија, колку на вашата неорганизираност.

За во иднина да не мора секое утро да го поминувате во паника барајќи го мобилниот или клучевите од колата искористете некој од следниве трикови.

Овие едноставни идеи ќе ви помогнат да им најдете свои места на ситните предмети низ домот, така што тие нема повеќе да „исчезнуваат“.

1. Мала футрола за вашите слушалки

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-02.jpg

2. Цветови од пенкала

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-03.jpg

3. Држачи за балсамот за усни

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-04.jpg

4. Најдобар начин за чување конци

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-05.jpg

5. Кутија за вашите шноли за коса

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-06.jpg

6. Џебови за сите далечински управувачи

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-07.jpg

7. Нема веќе изгубени чорапи…

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-8.jpg

8. …ниту исплеткани кабелчиња

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-09.jpg

9. Џеб за телефонот додека се полни

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-10.jpg

10. Одличен начин за организирање на обврските на децата

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-11.jpg

11. Најдобрата подметка за пред врата

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-12.jpg

12. Интересен држач за вашите очила за сонце

12-odlicni-trikovi-za-site-koi-sekogas-gubat-po-nesto-niz-domot-13.jpg


Оставете коментар

___