• Сподели на:

10 работи кај мажите кои нѐ излудуваат. Ама не во позитивна смисла…

___

Кога баш никогаш не те изненадува со некој романтичен гест • Кога никогаш не сака да излезе со твоите пријатели

НЕМА  да успееме да ги наброиме баш сите, ама еве десетина од нив…

1. Кога нема да ти одговори на пораката или на повикот.

2. Еден ден е најдобриот дечко на светот, наредниот ден се однесува ладно.

3. Кога баш никогаш не те изненадува со некој романтичен гест.

4. Кога со својот глупав коментар ќе упропасти некој убав момент.

5. Кога се обидува со заведување да избегне некој сериозен разговор.

6. Кога те наговара со него да гледаш хорор или некој типично машки филм, а не сака никогаш да гледате заедно романтична комедија.

7. Кога ќе каже “еве сега” и ќе продолжи да си гледа телевизија.

8. Кога типка на мобилниот додека сте на ручек кај твоите родители.

9. Кога ќе заборави дека си му девојка, ќе ја прецени сопствената сила и ќе стане груб, но не во позитивна смисла.

10. Кога никогаш не сака да излезе со твоите пријатели.


Оставете коментар

___